műtárgy.com

Műtárgyak Éjszakája Fesztivál 2024.

Hamarosan itt a nyolcadik Műtárgyak Éjszakája Fesztivál! 

2024. május 23-25.

A műtárgy. com, a hazai műkereskedelem vezető műtárgykereső-, hirdető- és hírportálja, a Műtárgybefektetési Konferencia szervezője, valamint A magyar művészek aukciós piaca kiadója, 2024-ben nyolcadik alkalommal rendezi meg nagyszabású művészeti programsorozatát. A május 23-25. között zajló háromnapos rendezvény Budapest több mint 50 helyszínén, 100-nál is több programmal várja a műtárgyak izgalmas világa iránt érdeklődő közönséget. A Fesztivál a művészet lenyűgöző világába kalauzolja el a látogatókat, betekintést nyújtva múzeumok, műtermek és galériák kulisszái mögé. A programok sokszínű palettáján tárlatvezetések, workshopok, előadások és aukciós kulisszatitkok is szerepelnek, melyek mindegyike a művészet iránti érdeklődést szeretné felkelteni. A Fesztivál idén kibővített programkínálattal, valamint izgalmas, új helyszínekkel jelentkezik.

A 2024-es MÉF központi tematikája a műtárgyak eredetére, provenienciájára, a mögöttük húzódó izgalmas történetekre épül, amelyekbe a fesztivál programjain nyerhetnek bepillantást a látogatók. A fesztivál során az érdeklődők interaktív tárlatvezetéseken, restaurátori bemutatókon, szakmai előadásokon és kerekasztal-beszélgetéseken vehetnek részt. Ezenkívül exkluzív betekintést nyerhetnek magángyűjteményekbe, műtermekbe és raktárakba is, ahol a műalkotások nem csupán kiállított tárgyak, hanem élő történetmesélőkké válnak. A város felfedezésére tematikus séták nyújtanak lehetőséget, míg este a mozi szerelmesei filmvetítésen tölthetik az időt. Idén több workshopon és műteremlátogatáson vehetünk részt, emellett a gyerekeket és a családokat változatos gyermekprogramok várják. A fesztivál programjai minden korosztály számára tartogatnak érdekességeket, a résztvevők 15 különféle programtípus közül válogathatnak.

Szervező: műtárgy.com, a hazai műkereskedelem vezető műtárgykereső-, hirdető - és hírportálja

Mikor: május 23-25.

Weboldal: https://www.mutargyakejszakaja.hu/  

Programok: https://www.mutargyakejszakaja.hu/programok-2024

Főtámogató: MBH Bank Private Banking

Kiemelt támogató: B.Braun

Együttműködő partnerek: Artnesz Képzőművészeti Ügynökség, KUBIK Coworking, Lime, Opera Gin Budapest, Samsung, Sétaműhely, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Médiatámogatók: Mediator Group, Portfolio.hu, Újművészet

Adatkezelési Tájékoztató Felhasználási Feltételek ÁSZF Impresszum